علت سوختن غذا در مایکروفر پاناسونیک

سوختن غذا در مایکروفر پاناسونیک نه تنها منجر به هدر رفتن مواد غذایی می ‌شود، بلکه بوی نامطبوعی نیز در داخل دستگاه ایجاد می‌کند. برای حل این مشکل، ابتدا باید علت اصلی سوختن غذا شناسایی شود و سپس با روش ‌های مناسب بوی سوختگی را از مایکروفر برطرف کرد. در این مقاله قصد داریم به مهم‌ترین دلایل سوختن غذا در مایکروفر و راه ‌های رفع بوی بد ناشی از آن پرداخته و همچنین مواد غذایی ممنوعه برای استفاده در مایکروفر را معرفی کنیم. ازگر شما هم از دسته افرادی هستید به از مایکروفر زیاد استفاده می کنید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

علت سوختن غذا در مایکروفر پاناسونیک

رایج ترین دلایل سوختن غذا در مایکروفر پاناسونیک

  • تنظیمات نادرست زمان

برای پخت مواد غذایی در مایکروفر، نیاز به آب و رطوبت وجود دارد، زیرا این رطوبت امواج مغناطیسی را جذب کرده و شرایط پخت را فراهم می‌کند. زمان پخت به نوع مواد غذایی و میزان آب موجود در آن ها بستگی دارد، به طوری که زمان پخت گوشت قرمز بیشتر از سیب‌ زمینی است. در صورتی که زمان پخت به درستی تنظیم نشود، امکان سوختن غذا وجود دارد. بنابراین، توصیه می ‌شود به دفترچه راهنمای مایکروفر که زمان ‌های پخت مربوط به هر نوع ماده غذایی را مشخص کرده است، توجه کنید.

  • انتخاب برنامه نادرست

انتخاب برنامه نادرست یکی از دلایل سوختن غذا در مایکروفر است که با تغییر برنامه به راحتی قابل حل است. مایکروفر ها قابلیت ‌های متفاوتی دارند و بسیاری از آن ها برنامه‌ های خاصی را برای پخت انواع غذا ها طراحی کرده ‌اند، مانند برنامه ‌های پخت گوشت مرغ و سبزیجات. علاوه بر دفترچه راهنما، با جستجوی آنلاین نیز می‌ توانید برنامه ‌های مناسب برای پخت هر نوع ماده غذایی را بیابید تا از سوختن غذا جلوگیری شود.

  • قرار دادن غذای بدون رطوبت داخل مایکروفر

یکی از اصول کلیدی در استفاده از مایکروفر این است که هیچ‌ گاه غذای خشک را در آن قرار ندهید، زیرا این کار باعث سوختن غذا در ماکروفر پاناسونیک می ‌شود. اگر غذای شما به ‌طور کامل خشک است، باید حداقل ۵ قطره آب به آن اضافه کنید پیش از قرار دادن در مایکروفر. در غیر این صورت، مشکل سوختن غذا برای شما بار ها تکرار خواهد شد. بنابراین، به یاد داشتن این نکته و ایجاد عادت مناسب در استفاده از مایکروفر به شما کمک می‌کند تا بهترین نتیجه را بگیرید و از آسیب به دستگاه جلوگیری کنید.

رایج ترین دلایل سوختن غذا در ماکروفر پاناسونیک
  • استفاده از ظروف نامناسب داخل مایکروفر

استفاده از ظروف نامناسب مانند ظروف فلزی و آلومینیومی یکی از عوامل مستقیم سوختن غذا در ماکروفر است. نوع ظرف انتخابی برای گرم کردن غذا در مایکروفر تأثیر زیادی بر سلامتی و عمر دستگاه دارد. استفاده از ظروف فلزی یکی از دلایل اصلی سوختن غذا در ماکروفر پاناسونیک است و ایجاد جرقه می‌کند که با صدای وحشتناکی همراه می باشد. همچنین، ظرف ‌های چینی که لب پر شده و بدون لعاب هستند، نیز می ‌توانند باعث جرقه ‌زدن شوند. این جرقه ‌ها نه تنها موجب سوختن غذا می‌ شوند، بلکه به قطعات داخلی دستگاه نیز آسیب جدی وارد می‌کنند.

  • خرابی یا گیر کردن دکمه های ماکروفر

خرابی یا گیر کردن دکمه ‌های ماکروفر یکی از مشکلات رایج است که به دلیل استفاده نادرست و تمام شدن عمر مفید دستگاه اتفاق می‌ افتد. در صورت خرابی یک دکمه، ممکن است چند بار فشرده شود و کاربر تصور کند که فقط یکبار فشار داده شده است. این مشکل می ‌تواند به روشن ماندن مایکروفر و در نتیجه سوختن غذا منجر شود، که تنها یکی از مشکلات احتمالی است. بنابراین، توصیه می‌ شود در صورت خراب شدن دکمه‌ ها، از استفاده از دستگاه خودداری کنید تا از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری کنید.

  • خرابی مگنترون

مگنترون مایکروفر پاناسونیک یکی از قطعات کلیدی است که مسئول تولید گرمای کافی در دستگاه می ‌باشد. در صورت خرابی این قطعه، ممکن است با مشکل سوختن غذا در مایکروفر مواجه شوید، زیرا تولید گرما ناپایدار خواهد بود. بنابراین، توصیه می ‌شود اصول ابتدایی استفاده از مایکروفر پاناسونیک را مطالعه و رعایت کنید تا از بروز این مشکل جلوگیری شود.

  • مواد غذایی ممنوع در داخل مایکروویو

با توجه به ساختار و سیستم داخلی مایکروفر، برخی مواد غذایی نباید در آن قرار داده شوند تا از سوختن غذا و خطرات دیگر جلوگیری شود. برنج خام، نان، تخم ‌مرغ با پوست، لیوان آب و غذا هایی که قبلاً گرم شده ‌اند، از جمله مواد غذایی هستند که نباید در مایکروفر قرار داده شوند.

برنج خام ممکن است باکتری‌ های بالقوه ‌ای داشته باشد که مایکروفر قادر به از بین بردن آن ها نیست و منجر به مسمومیت غذایی می‌ شود. گرم کردن نان در مایکروفر باعث خشک شدن آن به دلیل واکنش گلوتن و نشاسته می ‌شود. تخم ‌مرغ با پوست نیز ممکن است با ایجاد بخار دچار خراب شدن شود. همچنین، گرم کردن لیوان آب باعث شکستن آن می‌ شود و گرم کردن غذا هایی که قبلاً گرم شده ‌اند، کیفیت غذا را کاهش داده و ممکن است به مسمومیت منجر شود.

راه حل رفع مشکل سوختن غذا در مایکروویو

برای رفع مشکل سوختن غذا در مایکروویو ، ابتدا باید بررسی کنید که در کدام برنامه این اتفاق افتاده است. در حالت گریل، تمیز کردن المنت هیتر معمولاً مشکل را حل می‌کند. اگر دسترسی به المنت ندارید، می‌ توانید دستگاه را برای چند دقیقه در برنامه گریل قرار دهید تا چربی‌ ها بسوزند.

استفاده از ظروف مناسب برای گرم کردن امواج نیز اهمیت دارد، زیرا ظروف نامناسب می ‌توانند باعث جرقه و بوی سوختگی شوند. همچنین، در صورت بروز مشکلات فنی و خرابی قطعات مانند ترانس و مگنترون، بهتر است از متخصصان نمایندگی مایکروفر پاناسونیک کمک بگیرید تا از صدمات احتمالی جلوگیری شود. اگر به طور مکرر با مشکل سوختن غذا در مایکروفر مواجه شده ‌اید، این احتمال وجود دارد که دستگاه خراب شده باشد و بهتر است از طریق تماس با کارشناسان نمایندگی پاناسونیک اقدام به تعمیر آن کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

021-71057884